24.05.2022 09:35

Ukončení činnosti

Vážení přátelé, vážení čtenáři.

Jen protože jsem se chtěl podílet nikoliv jen finančně na výchově syna, stal ze mě před 18ti lety občan druhé kategorie bez základních lidských práv. Ačkoliv se mě soudní stolice snažily ekonomickou likvidací skrze nehorázné výživné a trestně právní šikanou přimět k akceptaci zrůdného systému, podle kterého je matka zásadně lepším rodičem a otec je dobrý jen na placení výživného, NIKDY se jim nepodařilo mě zlomit. Ba právě naopak. Každý jejich podlý krok mě nabíjel k ještě větší aktivitě proti tomuto zrůdnému systému. V tom jsem nepolevil, přestože už několik let zase žiji jako občan s alespoň nějakými právy.

Poslední dobou jsem se setkal s urážkami od některých rozvedených otců, kteří nemají nejmenší tušení, čím vším si musela naše generace projít, aby oni dnes mohli beztrestně v soudní síni vyslovit slova „střídavá péče“ nebo se dožadovat dohody ve smyslu Cochemského modelu. Tito sráči, kteří v otcovském hnutí nikdy ničeho nedosáhli a jen okopávají kotníky, mě pochopitelně nemohou urazit. Vadí mi, že ostatní tomu mlčky přihlížejí.

Většinu času jsem byl aktivním členem sdružení Spravedlnost dětem, které vedl zesnulý přítel Luboš Patera, od kterého jsem se mnohé naučil. Nebylo to jednoduché, ale řada otců s jeho pomocí na střídavou péči dosáhla. Znám otce, který dokonce vystudoval práva, aby dosáhl střídavou péči. Na druhou stranu v řadě případů se to nepovedlo, ale všichni máme čisté svědomí, že jsme pro to udělali maximum. Nikdy jsme se však nesnížili k tomu, abychom udělali to, proti čemu jsme vždy bojovali – únosům dětí matkami s cílem znemožnit otcům a prarodičům styk. Nemohu se tedy smířit s tím, že je mnohými vynášen do nebes otec, který unesl dítě, aby tím snad dosáhl střídavé péče. To je prostě odporné svinstvo a je jedno, zda to udělá matka nebo otec.

Mnozí otcové se jistě radovali, že v Poslanecké sněmovně skončili komouši a socani, kteří neustále vylepšovali ten zrůdný systém proti rozvedeným otcům, a vlády se ujala pravicová vláda. Nazývat tuto vládu pravicovou však může skutečně jen dement, když právě současné vládní strany ODS, TOP 09 a STAN jim v tom vylepšování zrůdného systému vydatně sekundovaly. Téma nerovnoprávného postavení otců při rozvodu a bezzákonného vyměřování výživného bylo vždy tak nějak tabu.  Za současné vlády však nabývá cenzura obludných rozměrů.  Zbavili jsme se Babiše, který vykrádal naší budoucnost, aby nastoupila vláda hochštaplera Fialy, který teď vykrádá naše peněženky a úspory. Na prvním místě této vlády je bezbřehá pomoc Ukrajině, cikáni na Hlavním nádraží v Praze, buzny požadující manželství pro všechny a občané České republiky jsou až na posledním místě. Rozvedení otcové tak už nejsou občané druhé kategorie, ale naprosto nepodstatný lidský odpad, přesto to mlčky akceptují.  Za této situace nemá absolutně žádný smysl se pro rozvedené otce dále nějak angažovat, proto jsem se rozhodl ukončit svoji činnost a odejít do aktivistického důchodu.

Webové stránky Adikia.cz budou i nadále v provozu a kdo bude mít zájem na mojí práci nějak navázat, má dveře na Adikii.cz otevřené.

Luboš Meszner

Vážení čtenáři,

drtivá většina textů na našem webovém portálu byla dílem pana Mesznera, který se rozhodl ukončit svojí činnost. Nemá smysl zakrývat, že je to pro nás zdrcující rána, přesto se budeme snažit na jeho dílo postupně navázat. Mějte tedy prosím strpení s vydáváním dalších článků. 

Redakce Adikia.cz   

 

 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!

Více ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

justiční rekordmanka

ing. Taťána Malá

CELÝCH 13 DNŮ

byla v čele

Ministerstva nespravedlnosti

pro zvětšení klikni na obrázek

písnička

CONTROL(k)A