12.11.2019 21:37

Vražda dětí nebo tragická událost?

Řada z Vás jistě zaznamenala tragickou dopravní nehodu, při které zemřely dvě děti a jejich matka, po které se pak objevila informace, že se nejspíše jedná o úmyslné usmrcení dětí, protože měly být svěřeny do péče otce.

Děsivé obvinění! Máma se sestrami narazila do popelářů úmyslně

 

Týmu Adikie se podařilo získat informace ze soudního řízení (protokol o vyhlášení rozhodnutí), který jasně hovoří o svěření dětí do péče otce a ze kterého lze vysledovat určitou časovou návaznost na onu tragickou událost. V protokolu jsou z naprosto nepochopitelného důvodu zamazány částky výživného, o kterém se rovněž rozhodovalo. A právě výživné Adikii zajímalo nejvíce, neboť i to zásadně ovlivňuje životy rodičů, proto byla podána stížnost na podání neúplné informace. Předsedkyně příslušného soudu se nyní usnesla, že požadovanou informaci (výživné) prostě nesdělí. Mimo jiné to odůvodnila tím, že se jedná o „osobní údaje“ a navíc o mediálně známou kauzu.

Větší zhovadilost však nemohla vymyslet. Ve veřejně dostupných nálezech Ústavního stolce je výživné běžně uváděno (dokonce i včetně iniciál dětí). Je rovněž otázka, zda se ochrana osobních údajů vztahuje i na mrtvé osoby.

Je tedy zcela zjevné, že „problém“ nebyl jen v otázce svěření dětí do péče otci. Proti rozhodnutí bude pochopitelně podáno odvolání.  

Adikia

Omlouvám se, ale z časových důvodů přináším pouze takto zkratkovité informace. Rozhodně to ale nenecháme „vyhasnout“, protože jde o kauzu, která může ovlivnit všechny další řízení o svěřování dětí do výhradní péče jednoho z rodičů (přesněji, odradit soudní stolice od svěřování dětí do péče otci). Protokol o vyhlášení rozsudku a debilní usnesení příslušné předsedkyně soudu bude zveřejněno dodatečně. 

 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

ministryně nespravedlnosti

matka justiční mafie

Mgr. Máňa Benešová

pro zvětšení klikni na obrázek