17.11.2019 12:45

Neměla instrukce

Už brzy ráno se dnes scházela Burešova sebranka, aby (zne)uctili památku výročí Sametové revoluce a byla u toho i kamera kanálie Novinky.cz. Až dodatečně zjistili, že se jedná o přímý přenos a tak se do té doby chovali naprosto bezprostředně. Nakonec se tomu smáli, že je brzo ráno, tak to snad nikdo neuvidí. Nějak jim nedošlo, že si lze živý přenos přehrát zpětně a díky tomu se teď můžete na vlastní oči přesvědčit, že označení Benešové (ministryně nespravedlnosti) za domovnici je více než přiléhavé a v jakém stavu se nachází Ministerstvo nespravedlnosti.

Přijít na (zne)uctění výročí Sametové revoluce bez květiny je vrchol buranství. Samozřejmě, že si nebude žádný ministr sám shánět kytku (viz. ministryně Dostálová). K tomu má z našich daní rozhodně velmi dobře placený aparát. V tomto případě tedy selhala i kancelář ministryně.

Jak může domovnice řídit chod celé justice, když není schopna řídit ani chod svojí kanceláře?!  

A podle Bureše je prý „v pohodě“. Ano, přesně takové domovnice, které si bez instrukcí nedojdou snad ani na hajzl, potřebuje Bureš ve vládě. S ohledem na jeho daňové podvody nebo s čerpáním dotací pak především na ministerstvu financí a nespravedlnosti. Nemusíme se ztotožňovat s názory Miliónů chvilek na údajně nezávislou justici nebo objetivní Českou televizi, ale jejich požadavek na demisi Bureše a domovnice Benešové lze jedině podpořit.  

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.
 

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

ministryně nespravedlnosti

matka justiční mafie

Mgr. Máňa Benešová

pro zvětšení klikni na obrázek


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

ministryně asociálního ministerstva práce

Dipl.-Pol. Jana Maláčová, MSc.

pro zvětšení klikni na obrázek


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

justiční rekordmanka

ing. Taťána Malá

CELÝCH 13 DNŮ

byla v čele

Ministerstva nespravedlnosti

pro zvětšení klikni na obrázek

písnička

CONTROL(k)A